Blzue Per Meshkuj

Detajet e produktit


Bluze per meshkuj, me menge te shkurtra, me dizenjo kaq te vecante dhe moderne, Masat S-XXL. Ne ngjyrat: e bardhe dhe e zeze.

21/03/2019 08:22:02

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet