Kostum Per Femra

Detajet e produktit


Kostum per femra, Perfshin Xhakete + Pantallona, Stil serioz dhe teper elegant, Materiale cilesore, Ne ngjyrat: blu, mustarde, e kuqe, roze dhe i bardhe, Masat: S, M, L.

20/03/2019 06:49:08

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet