Kostum Per Meshkuj

Detajet e produktit


Kostum sportiv per meshkuj, Triko me zinxhire + tuta, material shume cilesor, Dizenjo moderne, Masat: S, M, L, XL, XXL; Ne ngjyrat: i kuq, i verdhe, i zi dhe i bardhe.

14/03/2019 09:03:52

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet