Fustan Per Femra

Detajet e produktit


Fustan per femra, kaq modern dhe stil, me dizanj me pulla dhe pala, Material cilesor, Ne ngjyrat: roze e lehte, e verdhe limoni dhe i zi, Masat: S, M, L

13/03/2019 06:35:08

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet