Krem Per Mbrojtjen Ndaj Diellit

Detajet e produktit


Krem nga Wokali, Me perberje me multi vitamina per mbrojtjen e lekures ndaj diellit dhe rrezeve te demshme ultraviolete, Parandalon acarimin duke i dhënë lëkurës një pamje të shëndetshme natyrore, Rezistent edhe ndaj ujit, MBROJTJA SPF 90+ , Ideal për të gjitha llojet e lëkurës. Sasia: 130 ml

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.