Depilator DSP 6 ne 1

Detajet e produktit


Depliator per femra 6 ne 1 DSP, Nje pajisje kaq e nevojshme per kujdesin femeror, Me 5 koka qe kryejne funksione te ndryshme specifike: 2 koka per depilim ne pjese te ndryshme te trupit, 1 koke per pastrimin e kembeve , 1koke per pastrimin dhe 1 per masazhimin e fytyres, Pershtaten lehte me siperfaqen e lekures, Vjen edhe me 1 depilator ne forme stilolapsi per largimin e qimeve nga fytyra, Per nje lekure te paster dhe te bute, Ne paketim vjen se bashku karikuesin, Pastrohen mjaft thjeshte ne uje te rrjedheshem.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.