Set Pedikyri Panasonic

Detajet e produktit


Set Pedikyri për thonjtë Panasonic Modeli: ES 2502P803, Kodi: GLO03, Nje pajisje qe kujdeset ne menyre profesionale për lëkurën e këmbëve tuaja dhe pllakat e thonjve ne komoditetin e shtepise suaj, Me 2 nivele te ndryshme shpejtesie, Funksionon me bateri.

14/03/2019 03:18:46

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet