Makine qethese eta

Detajet e produktit


Makine Qethese ETA Kodi: MQ11689, Me nje forme dhe dizanj praktik, Eshte i përshtatshëm për prerjen e qimeve në pjesen e veshëve dhe hundes, Me 1 nivel shpejtesie dhe 3 koka te ndryshme qe mund te zevendesohen lehtesisht, Funksionon me bateri, ne paketim vjen se bashku me furcen e pastrimit.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.