Xhakete Per Femra

Detajet e produktit


Xhakete per femra Stil casual me dizenjo me vija te bardha dhe te zeza Mjaft elegante dhe moderne te cilen mund ta kombinoni lehtesisht Material poliester Masat: S, M, L

20/09/2018 05:35:22

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet