deplator sinbo ss-4042

Detajet e produktit


Depilator Sinbo Modeli SS-4042 Përdoret si masazhues, per heqjen e lekures se thate dhe pastrimin e kallove te kembeve Me 2 koka lehtesisht te zevendesueshme Me 1 nivel shpejtesie Funksionon me bateri me fuqi 2 x AA Ne paketim vjen se bashku me furcen e pastrimit

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.