Masazhues Per Kembet

Detajet e produktit


Masazhues per kembet ju ben një masazh relaksues që përfshin flluska. Trajtoni këmbët tuaja, kjo vaskë vjen me një panel kontrolli, një përshtatës dhe një udhëzim manual. Tensioni 220-240 V Frekuenca 50-60 Hz fuqia 500 W Pesha 2.3Kg Permasat 377x222x440 mm

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.