Pjaster Sokany

Detajet e produktit


Pjaster profesional Sokany HS-991 Me ekran LED qe tregon temperaturen aktuale dhe me touch qe percakton ate,Temperatura varion nga 155 grade deri ne 230 grade, Pllaka qeramike shume cilesore qe nuk demtojne floket .Butona on/off per fikje dhe ndezje. Gjithashtu ka dhe nje button "lock" per ta hapur ose mbyllur pllakat. Ngrohet shume shpejt. Kordon i rrotullueshem 360 grade, Dizajn mjaft i bukur, fin , unik dhe kompakt .

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.