Alpeda Clasico A

Detajet e produktit


Karrike Alpeda Clasico A është një karrige e berberit të burrave. Bashkëkohorë, me hidraulikë të rregullueshme për lartësi. Mbulesa prej lëkure e bën këtë karrike më efikase për cdo sallon.Me sediljen e saj të mbushur, karrikën mbështetëse dhe mbështetësen e kokës, kjo karrige ofron një nivel të lartë dhe është e duhur për cdo sallon.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                              

  Perdorues

  04/12/2019 06:33:31

  Pershendetje