Alpeda Dark A.

Detajet e produktit


Karrike Alpeda Dark A, bashkëkohore për berber, me hidraulikë të rregullueshme në lartësi.Mbulesa prej lëkure e tregon tepër klasike dhe për të rrumbullakosur pamjen, pjesë të ndryshme të karriges janë të kromit me shkëlqim.Sendilja është e pa mbushur në pjesën ku mbështetet krahu,mbështetësja e këmbës dhe e kokës e bën këtë karrike tepër të rehatshme dhe ofron një cilësi të lartë që nuk lë për të dëshiruar.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.