Alpeda Hercule BE.

Detajet e produktit


Një karrige moderne për berber. Nëse është e nevojshme, ju mund të vendosni karrigen në pozicionin e shtrirë, mbështetësin e këmbës është e rregullueshme, si dhe mbështetësin e kokës. Ju gjithashtu keni mundësinë për të rregulluar lartësinë e sediljes, në sajë të pompës së hidraulikës. Është e veshur në sajë të një shtresë mbrojtëse të fortë,që siguron një qëndrim të relaksuar në sallonin tuaj.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.