Ermila T-motion nano.

Detajet e produktit


Makinë profesionale për qethje. Me 40 mm teh me shkallë të lartë çeliku. Ideale për zvogëlimin e ngushtë, qafën dhe mjekrën e saktë që përshkruajnë dhe rrethojnë veshët. Pajisja e lehtë për heqjen e kokës lejon pastrim të lehtë dhe ndryshime të shpejta në setet e opsionalë me bobinë të disponueshme. Për linjat e bukura dhe styling krijuese.Motor me performancë të lartë për prerje të shpejtë dhe të pastër ideal për të gjitha llojet e flokëve. 120 minuta ngarkim të shpejtë. Deri në 60 minuta kohë të përdorimit të baterisë. Ka të përfshirë karikuesin, furça e pastrimit, vaji. Made in Germany

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.