Krëhër Termix C.RAMIX 12

Detajet e produktit


Furçë flokësh që kombinon teknologjinë më të fundit qeramike dhe jonike.E qëndrueshme dhe parandalon keputjen e flokëve.Përbërësi i tij jonik jo vetëm mbron por edhe parandalon dëmtimin e flokëve,shton shkëlqimin dhe butësinë e flokëve.Eshtë i disponueshëm në ngjyrë të tejdukshëme. Kodi-005-5CE1P Made in Spain

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.