Kiepe Professional Techno Relax 5.5’’

Detajet e produktit


Gërshërë të përbëra prej çeliku të cilësisë së lartë dhe ideale për prerje të shpejta , me goma të buta në pjesën e unazave dhe për një rehati në punën tuaj . Madhësia e këtyre gërshërve eshte 5.5’’. Kodi-2233 . Made in Italy

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.