Kiepe Professional coiffeur super 7’’

Detajet e produktit


Gërshërë lineare dhe të ashpra për një prerje të butë dhe të saktë. Me madhësi 7’’ ,pjesët prerëse të vogla për shkurtime të drejta . Kodi-277-7. Made in Italy

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.