GAMMAPIU Extra Pro Nano Titanio

Detajet e produktit


00102- GAMMAPIU Extra Pro Nano Titanio -10000 Bar Kod-8021660009723 Kontrolli i temperatures është në maksimumin 220 ° c . Me ngrohje të shpejte , e ndërtuar me veshje qeramike e termaline për mbrojtjen e flokëve . Pjastër e cila ka siguri maksimale dhe është e favorshme për cdo sallon dhe jo vetëm .

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.