GAMMAPIU Iron T&C (mashe)

Detajet e produktit


E disponueshme në madhësi të ndryshme me veshje teramoline për një trajtim më të sigurt dhe për mos dëmtimin e flokëve . Rrotullimi i kordonit është efektiv për një përdorim të lehtë .Dorezë ergonomike kundër rrëshqitjes .Me temperature maksimale deri në 200 ° C.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.