Wahl Detailer Professional 5 Stars

Detajet e produktit


Prerja e gjitha në detaje nga seria e 5 yjeve te Wahl Detajuesi Wahl është një makinë prerëse me peshë të lehtë . E pajisur me një thikë të rregullueshme, e shkëlqyer për zvogëlimin e saktë të pjeses së fytyrës, veshëve dhe qafës. Ky detajues është i dizajnuar për detajet dhe dizajnin e flokëve të fytyrës. Pa mbivenosje te kokave te makinës .

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.