MP3 Bluetooth & Karikues G7

Detajet e produktit


Degjo muzike dhe bej telefonata nderkohe qe nget makinen. Lidhet me bluetooth me telefonin tuaj. 4 funksione ne nje paisje. Cilesi e larte.

Mbrojtja e Blerësit
  • Kthim i plotë nëse produkti është i dëmtuar
  • Kthim i plotë / pjesshëm nëse produkti nuk është siç përshkruhet