Zorre Freskuese Per Ambiente Te Jashtme

Detajet e produktit


Zorre freskuese per ambiente te jashtme, sperkat dhe freskon ne te nejten kohe, ideale per te kontrolluar temperaturen e mjedist perreth, nxjerr ujin me sperkatje duke formuar imazhin e nje mjegulle, mund te perdoret per lokale, kopesht, plazh e kudo tjeter, E thjeshte dhe efikase, Gjatesia e zorres: 10 m.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.