Robot Pastrimi

Detajet e produktit


Robot pastrimi me vakum Ximeije, Paisja me e fundit e teknologjise qe do lehtesoje punen e pastrimit ne shtepine tuaj, Mjafton vetem ta ndizni edhe ai do levize vete ne te gjithe hapsiren e ambientit duke larguar pluhurin dhe cdo papasterti, ndryshon automatikisht drejtimin kur takon mure dhe pengesa te ndryshme, i pershtatshem per cdo lloj dyshemeje apo tapete, largon cdo grimce papasterite si te ngurta ashtu edhe te lengeta, funksionon me bateri, kapaciteti i depozites se pluhuirit: 1.5 liter, Niveli i zhurmes: 50 db, Koha e karikimit: 2.5 ore,Padyshim qe i duhet cdo shtepie.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.