Zierese Vezesh

Detajet e produktit


Zierese vezesh, Ideale per gatimin e tyre ne menyre te shpejte cdo mengjes por jo vetem, Me kapacitet per zierjen e 7 vezeve ne te njeten kohe, Teper e lehte ne perdorim, Mjafton te hidhni sasine e duhur te ujit dhe te vendosni vezet ne vendet e duhura. Ato do gatuhen ne menyre te shendetshme nepermjet avullit, Paisur edhe me kapakun mbylles me 2 doreza, Praktike dhe e duhura per cdo shtepi.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.