Hekur Hekurosje DSP

Detajet e produktit


Hekur hekurosje DSP Modeli: KD1073, Ideal per hekurosje perfekte perfekte te rrobave tuaja, Me nje dizanj praktik dhe modern, pllake hekurosje prej qeramike e cila rreshqet lehtesisht ne siperfaqen e cdo materiali, me sistem avulli per te larguar edhe rrudhat me te veshtira, me temperature te rregullueshme, Kapacitet i depozites se ujit: 380 ml, kabell i rrotullueshem ne 360 grade, Fuqia: 2200 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.