Peshore Per Matje DSP

Detajet e produktit


Peshore per matje DSP Modeli: KD7001, Perfekte per ju qe deshironi te kujdeseni per shendetin dhe peshen e trupit tuaj, Me nje dizanj te bukur me platforme xhami, Kapaciteti maksimal: 180 kg, me indikator drite qe tregon per baterine e ulet, Fikje automatike. E pershtatshme per kedo.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.