Portotarge me Kamera te integruar Per Makine

Detajet e produktit


Portotarge me Kamera makine parkimi ideale per te siguruar makinen tuaj, ofron pamje te qarte me cilesi te larte, Pozicioni i rregullueshëm vertikal, Lente: 1.8 mm me kende 170 °, Rezolucion: 704 x 576 pixel, ofron vizion te qarte edhe naten, Mund ta lidhni me rrymen e makines dhe ta shfaqni pamjen ne monitorin e saj. Zevendesohet lehtesisht me portotargen qe keni. Kundra shiut dhe kushteve atmosferike.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  25/02/2020 06:06:11

  Persh a montohet tek audi a4 i vitit 2010 sport line