Kufje Per Muzike Remax

Detajet e produktit


Kufje Remax Kodi: RM-S512, Ideale per ju qe nuk rrini dot pa muzike, Me nje dizanj modern dhe fleksibel, Gama e Përgjigjes së Frekuencave: 20-20000Hz, me butona per kontroll, performance dhe cilesi e larte e zerit, qe ti perdorni gjate kohes qe beni pune apo ushtroni sport, Gjatesia: 1.2 m.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.