Kamera Me Wireless

Detajet e produktit


Kamera survejimi me wireless, Ideale per te monitoruar cdo ambinet tuaj si shtepine apo biznesin, shfaqë cilësi të qartë të imazhit 1080P HD, Rrotullimi i pjerrësisë ne kendet: horizontale: 355 °, vertikale: 70 °. Nuk ofron opsionin e audios(zerit), Mbështet ruajtjen e cloud për të shmangur rrezikun e humbjes së pamjeve, mund të gjurmojë automatikisht lëvizjen dhe të përqendrojë objektin lëvizës duke ofruar siguri per ambientin tuaj, Fuqia: 3 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.