Pastrues Dhembesh

Detajet e produktit


Paisja ideale per kujdesin e dhembeve tuaj, Dizenjuar per pastrimin e thelle por jo vetem pasi mundeson dhe zbardhjen e tyre, Me 3000 dridhje per minute te cilat largojne pllakezat e dhembeve dhe cdo papasterti edhe ne hapsirat me te vogla pa demtuar mishrat, Drita ultra e ndritshme LED siguron vizion të qartë kur jeni duke përdorur. Kaq praktike dhe e thjeshte ne perdorim, Funksionon me bateri!

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.