Solucion Anti Freeze

Detajet e produktit


Solucion i lengshem Anti Freeze, Nje produkt i vecante dizenjuar per pastrimin e xhamave te makines, Largon pluhurin, papastertite apo glaskat e shpendeve, Gjithashtu mbron nga pikat e shiut dhe bores duke penguar qe ato te ngelen ne xham, Aplikohet mjaft thjeshte: mjafton vetem ta hidhni te vendi i ujit te fshireses se xhamave te makines, sasia: 36 ml.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.