Spraj Anti Mjegull

Detajet e produktit


Spraj anti mjegull, Nje produkt i vecante i cili mbron sipërfaqet prej qelqi dhe plastike nga mjegulla dhe parandalon formimin e saj, Ideale per te gjitha xhamat e dritareve, syzeve, xhamave te brendshem te makines apo kudo tjeter, Ofron një pamje të qartë dhe të rehatshme për drejtimin tuaj të sigurt në mot të ftohtë, me shi dhe me mjegull, Mjafton thjesht ta aplikoni ne xhamin e brendshem te makines dhe me pas ta fshini, Efekti mund te zgjase deri ne 10 dite, Sasia: 100 ml.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.