Ngrohes Elektrik

Detajet e produktit


Ngrohes Elektrik i gjitheanshem Zgjidhja ideale per ngrohje ekonomike dhe efikase Me nje dizanj te madh elegant dhe praktik per transport te lehte ne cdo ambient Me 5 ane per ngrohje,nga 2 shufra quartz ne secilen anesore dhe lart.Fuqia 2000W Mbrojtje nga mbinxehja Rrota dhe mbajtese per transport me te lehte.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  06/12/2019 08:22:28

  mund te di sa jan permasat ??

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  08/12/2019 04:21:05

  Ku ndodhet dyqani juaj

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  08/12/2019 06:17:25

  pershendetje e sjellni neper shtepija

 • Avatar                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

  Perdorues

  08/12/2019 06:18:08

  ku ndodhet dyqani juaj