Ibrik Elektrik ETA

Detajet e produktit


Ibrik elektrik ETA Luna Kodi: IB12590, me nje dizanj unik per kuzhinat moderne, Ideal per ngrohjen e ujit ne pak kohe, Per pergatitjen e shpejte te cjit apo kafes se preferuar, Me kapacitet 1.7 liter, Material celik inox te cilesise se larte nderthurur me plastik siguron funksionimin e heshtur dhe zvogëlon rrezikun e djegies, Me filter per sigurimin e cilesise se ujit i cili lahet,, Sistem i dyfishte sigurie ne rast mbinxehje, Baze e rrotullueshme 360 grade me indikator drite dhe qe nivelin e ujit, Fiket ne menyre automatike ne piken e vlimit, Fuqia 2200 W. Ngjyre i bardhe.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.