Mikrovale Candy

Detajet e produktit


Mikrovale Candy, Me nje dizanj klasik gjen zbatim ne cdo shtepi, Ideale per ngrojen e shpejte te cdo ushqimi tuaj, Me 40 programe te ndryshme gatimi automatike ërfshirë ato të dedikuara për ushqimin e fëmijëve dhe ushqimit të shëndetshëm, Me nivele te ndryshme te temperatures, Vëllimi i brendshëm 20 l, Pajisur me sistemi te përhapjes uniforme të mikrovalëve, Me aftësia për të çaktivizuar tingujt kryesorë të mikrovalës, me kohemates te cilin mund ta caktoni sipas deshires, Ekonomike pasi nuk shpenzon shume energji, Fuqia: 700 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.