Baze Per Hekurosje

Detajet e produktit


Baze per hekurosje, Material teflon te cilen mund ta instaloni dhe hiqni lehte nga hekuri, Parandalon djegiet dhe shkelqimin ne te gjitha perlhurat teksa hekurosni me te, Mbron pllakën e poshtme te hekurit dhe e mban të pastër. Kaq praktike dhe e domosdoshme ne perdorim.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.