Zile dere me wireless

Detajet e produktit


Zile dere me wireless ModelI; RL-3971, Teper praktike pa nevojen e vendosjes se kabullave te bezdishem, Me mbulim deri 60 metra dhe16 melodi te ndryshme, Drite indikacioni LED, E thjeshte per tu instaluar, Pajisur me pult per kontroll, Frekuenca: 434 MHz, Funksionon me bateri, rezistente edhe ndaj ujit, Dimensione: 11 x 15 cm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.