Set per larjen e dhembeve

Detajet e produktit


Set Automatik per larjen e dhembeve, Ideal per organizimin e furcave dhe pastes se dhembeve, Me hapesire per vendosjen e furcave deri ne 5 cope e cila mbyllet dhe mbron nga papastertite + hapesire per vendosjen e pastes se dhembeve e cila e leshon pasten sapo prek valvulen, Shmang humbjen e pastes dhe teper higjenike, Ngjitet lehtesisht ne mur, Ne ngjyrat: E bardhe dhe roze.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.