Fshese me korent eta

Detajet e produktit


Fshese Me Korent ETA ANDARE ANIMAL Modeli:149390020, kodi: FS12220, Ideale per pastrimin e shtepise suaj e sidomos per ju qe mbani kafshe, Eshtë e përshtatshme për pastrimin e qimeve me te imeta te tyre, Paisur me motor ekonomik ECO, Me rrota që mbrojnë dyshemenë nga gërvishtjet. Filter me cilesi te larte HEPA, paisur me aksesore te ndryshme duke perfshire edhe DermoPet e cila ju lejon të trajtoni lëkurën dhe flokët e kafshës suaj, Ato do shpetojne nga papastërtia, ndotësit dhe alergjenet, si pluhuri dhe poleni. Depozite pluhuri me kapacitet: 2.2 liter e cila eshte e paisur me nje alarm qe ju tregon se kur ajo eshte e mbushur plot nga pluhurat, Mbrojtje aktive për të mbrojtur motorin nga djegia. Ju gjithashtu mund të kontrolloni në mënyrë elektronike fuqinë e thithjes, Klasa e energjisë: A, Niveli i zhurmes: 77 dB, Rrezja e veprimit :9 m, Fuqia: 800 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.