Hekur hekurosje camry

Detajet e produktit


Hekur hekurosje Camry Modeli: CR 5026 , Kodi: HE12431, Kaq praktik ne perdorim, Do ju ndihmoje te hekurosni ne menyre perfekte rrobat tuaja, Pllaka e saj qeramike me 43 vrima avulli e cila do ju ndihmoje per te larguar edhe rrudhat me te veshtira nga cdo lloj materiali, Me funksion vetepastrimi dhe anti-rrjedhje, Me baze per mbeshtetjen e hekurit gjate perdorimit, Per hekurosje vertikale dhe horizontale, Fuqia: 2200 W.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.