Drite ndricimi portabel

Detajet e produktit


Drite per ndricimin e ambienteve tuaja, Me dizanj elegant dhe portable per ta marr me vete kudo, Mund te percaktoni vete nivelin e ndricimit ne : 30 %, 60 % dhe100%, Paisur me litar per transpor te thjeshte, Ideale per shtepi, kamping dhe kudo tjeter. Funksionon me bateri.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.