Kamera pergjimi

Detajet e produktit


Kamera pergjimi laq e vecante, Ne formen e nje celesi makine, me një sistem regjistrimi me prekje të lehtë, ju mund të kapni imazhe dhe video HD 1280 x 720 dhe t'i shihni ato në kompjuterin tuaj duke përdorur nje fishe USB, Videoja regjistrohet brenda në një kartë memorie të lëvizshme Micro SD ndersa fotografite regjistrohen si AVI (H.264) kështu që mund të shihen në pothuajse çdo PC, Mac ose pajisje të tjera duke përdorur cdo lloj softueri, Mund ta perdorni si : DVR, aparat fotografik apo webcam. Regjistron video në kohë reale te cilat ruhen ne nje kohe deri ne 60 minuta, Bateria e brendshme e ringarkueshme rimbushet nëpërmjet lidhjes USB të kompjuterit. Dimensione: Permasat 50 mm x 32 mm x 13 mm.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.