Pasqyre makine hd vision

Detajet e produktit


Pasqyre makine HD Vision, me nje teknologji te larte ideale per te qartesuar pamjen tuaj perpara rruges dites dhe nates, Zmadhon vizionin, rrit ngjyrën, qartësinë dhe kontrastin, Redukton verbimin nga dielli, rezistente ndaj rrezeve UV duke i bllokuar ato me qartësi të shkëlqyeshme optike , perfshin lente te posacme per drejtim gjate nates dhe dites, material plastike 100% polikarbonate, Lehtë për t'u instaluar. Pershtatet pothujse te gjitha automjeteve.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.