Organizues hapsire per makine

Detajet e produktit


Organizues hapsire per makine, Ideale per te organziuar te gjitha paisjet dhe aksesoret qe ju duhen me vete gjate udhetimeve tuaja, Dizenjuar per ta vendosur ne pjesen e pasme te sendiljes se makines fale rripave te posacem, Me xhepa te posacem per te mbajtur telefonin, stilolapsa, shishet e ujit, tablete, libra e shume te tjera, E pershtatshme per te gjitha llojet e makinave.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.