Hekur hekurosje travel

Detajet e produktit


Hekur hekurosje Modeli: HT-558B, Kaq praktik ne perdorim, Me sistem avulli heq rrudhat pothujse nga cdo lloj materiali dhe pelhure, Ideal per hekurozje horizontale apo vertikale, Pllake qe nuk ngjit rrobat tuaja dhe rreshqet lirshem ne to, Me 3 nivele te rregullueshme te temperatures: i ulet, i mesem , i larte, Kapaciteti i depozites se ujit: 30 ml, Doreze e levizshme ne 360 grade, Fuqia: 1000 W, Paisur me sistem vetepastrimi, Madhesia e vogel kompakte e ben kaq te pershtatshem per ta marre me vete ne udhetimet tuaja.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.