Blender per smoothie

Detajet e produktit


Blender Per Smothie, Ideal per pergatitjen e smothie te shijshem me vlera ushqyese me pak caste, Teher celiku mjaft te mprehta per coptim perfekt, Perdoret mjaft lehte mjafton vetem te hidhni perberesit dhe te shtypni butonin perkates. Performance e larte, Vjen se bashku me nje shishe per mbajtjen e lengut ne menyre qe te mund ta merrni kudo me vete.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.