Boks muzike

Detajet e produktit


Boks Muzike Me wireless Modeli: M219, Me nje dizanj te bukur elegant dhe te vecante, Kualitet i larte i zerit, Ideal per te degjuar muziken qe deshironi nga paisje te ndryshme elektronike pasi lidhet me bluetooth, Butona per kontrollin e zerit apo ndryshuar muziken, Suporton: FM,TF dhe USB, Lidhje edhe me AUX, vjen se bashku me nje litar te forte per mbajtje me praktike edhe ne udhetimet tuaja.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.