Kondicioner hyundai

Detajet e produktit


Kondicioner Hyundai Modeli: ACHY180O, Kodi; KA10129, Mjaft efikas dhe me nje performance te shkelqyer, Me ngrohje dhe ftohje i pershtashem per ditet e nxehta dhe ato te ftohta, filtra antibakterial dhe antipluhur, Niveli i zhurmes i ulet, Kapaciteti i përgjithshëm 18,000 BTU.

Transport i shpejte
 • Tirane - 12 deri 24 ore, Tarifa 100 Leke
  Qytete te tjera - 24 deri 48 ore, Tarifa 200 Leke

Menyre Pagese
 • Pagese Cash - Paguaj kur merr produktin.
  Paguaj ne cdo pike Western Union pa komision.
  Paguaj me karte krediti ose Paypal.

Mbrojtja e Blerësit
 • Deri ne 15 dite mundesi kthimi.
  Garanci per cdo produkt, nga 3 muaj deri ne 2 vjet.